Permanente make-up

Waarom permanente make-up?

Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dit niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met permanente make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat. Geen tijd verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour én steeds perfect!

 

Ideaal!

Voor iedereen die er perfect wenst uit te zien. Voor iedereen met een actieve levensstijl, gaat zwemmen of sporten. Voor iedereen die smalle lippen een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen heeft.

 

Wat?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals de zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je permanente make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gezicht kies je toch alleen het beste!

 

Veilig!

Onze techniek is een volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen in de US. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Er wordt een verzachtende zalf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel elk ongemak voor u te vermijden. The Color Studio werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

Contacteer ons

Een vraag? Of had je graag een afspraak gemaakt? Dat kan!

L'essentielle (zaak)

Parking

Route beschrijving
Telefoon

0471/228499

BTW

BE0772708037

Social Media

Openingsuren

Ma:     13u - 18u30
Di - Vr:      8u30 - 12u30 & 13u - 18u30
Zaterdag:  8u30 - 12u30